Home Contact    
 
 

1 kans op een 1e indruk!

Tientallen, soms wel meer brieven krijgt de HRM’er op zijn bureau bij een sollicitatieprocedure. Zorg dan maar eens dat jouw brief bij het goede stapeltje komt te liggen. Het stapeltje van kandidaten die een uitnodiging voor een gesprek krijgen.

Ik help je met je sollicitatiebrief en cv. Zodat de HRM’er direct ziet wat je motivatie is en welke ervaring je meebrengt. En je daarom graag uitnodigt om meer over je te weten te komen.


Mijn inzet: 1,5 uur
Jouw investering: € 100,-
 
Bestel hier
Uw klanten altijd op de hoogte

Een nieuwsbrief, op papier of digitaal, is nog steeds een prima middel om uw klanten te informeren over zaken die belangrijk voor hen zijn. U komt weer even onder de aandacht en dat kan zo maar weer traffic opleveren.

Ik maak voor u een prettig leesbare en informatieve nieuwsbrief. Een keer per week, maand of kwartaal. Zodat uw klanten elke keer weer even zien hoe zij met uw hulp hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren.


Mijn inzet: 4 uur voor een nieuwsbrief met 4 artikelen op basis van een interview en 4 losse nieuwberichten
Uw investering: € 320,-
 
Bestel hier
Van lastig naar leesbaar

Van …

2.2 Wat gebeurt er bij onderlinge geschillen?
De verzekering kan op meer dan één naam zijn gesteld. Mocht er een geschil tussen de twee verzekeringnemers ontstaan, dan kan geen beroep op deze rechtsbijstandverzekering worden gedaan. Een medeverzekerde kan alleen met toestemming van de verzekeringnemer een beroep doen op deze verzekering.

… maak ik

2.2 Wat gebeurt er als u een conflict krijgt met elkaar?

Er zijn meer verzekerden op uw rechtsbijstandverzekering. En die krijgen een conflict met elkaar. Dan geldt het volgende:
- Krijgt u een conflict met een medeverzekerde? Dan krijgt u allebei geen rechtsbijstand.
- Krijgen medeverzekerden een conflict met elkaar? En wil 1 van de medeverzekerden deze rechtsbijstandverzekering gebruiken? Dan vraagt die eerst uw toestemming.

Wilt u ook van een ingewikkelde tekst een makkelijk leesbaar verhaal laten maken? Ik kijk voor u naar een logische opbouw en maak een tekst in lekker leesbaar Nederlands, zonder moeilijke woorden en onnodig vakjargon.

Mijn inzet: herschrijven van een tekst van 500 woorden  
Uw investering: € 80,-  
 
Bestel hier
Het verhaal van uw leven

Of u nu veel of weinig heeft meegemaakt, uw leven is de moeite waard om over te vertellen. Uw jeugd, die leuke of lastige periode in uw leven, bijzondere reizen die u heeft gemaakt. Zou het niet fijn zijn als uw kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden kunnen lezen over hoe (een stukje van) uw leven eruitzag?

Maar … hoe schrijf je zo’n verhaal? Ik help u daar graag bij. We maken eerst kennis om te kijken of het ‘klikt’. Uw levensverhaal vertellen is tenslotte iets heel persoonlijks, dat moet wel goed voelen. En dan maak ik uw persoonlijke levensverhaal, uw eigen biografie, in uw eigen woorden, met uw eigen foto’s. Zo krijgt u een mooi boek met uw herinneringen.


Uw investering: van € 600 voor een verhaal over een belangrijk aspect of bepaald deel van uw leven tot € 3.500 voor een compleet levensboek
 
Bestel hierKant-en-klaardiensten:

-
Sollicitatiebrief en cv
-
Nieuwsbrief papier of digitaal
-
Herschrijven
 
 

 

 
MioX reclame